Jag kan bara säga att jag älskar dig

Ett av mina favoritkärlekspar genom vår tids historia är den mellan Axel von Fersen och drottning Marie-Antoinette. Hela historien kring dem osar av förbjuden, omöjlig kärlek och spänning som om det hela vore uppdiktat!
 
Att von Fersen-släkten ägde och Axel d.y. dessutom besökte vackra Steninge slott, inte långt ifrån mig, gör det hela inte mindre intressant. Att kunna gå där och känna historiens vingslag får både hjärtat och hjärnan att fladdra till och gå igång lite extra.
 
Därför är Margareta Beckman's bok Jag kan bara säga att jag älskar er... ett måste i bokhyllan. För någon dag sedan slog jag äntligen slag i saken och köpte den. Nu trängs den (snart!) på en hedersplats bland de andra favoritfavoriterna som Orwells 1984, Bo Kaspers orkester I centrum och de andra små guldklimparna i bokhyllan.
 

Kommentarer
Postat av: Martin J Sällberg

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

2013-08-19 @ 10:24:12
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Deng Weng Andersson

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

2013-08-23 @ 22:47:46
URL: http://litenupplaga.se/1198
Postat av: Hannah Riegel

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-08-25 @ 08:40:07
URL: http://litenupplaga.se/1198

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0