Turk och Timotej: En natt

Turk och Timotej : en natt
Dagens julklappstips är den perfekta boken till den kärlekstörstande tonåringen (eller egentligen till alla människor där ute som vill ha en lättläst och mysig kärlekshistoria att fördjupa sig i). Att den utspelar sig dagarna före julafton och att beskrivningarna av julen och shoppinghetsen är klockrena och riktigt verklighetstrogna, gör den bara ännu bättre!
 
Boken heter Turk och Timotej: En natt och är skriven av Lina Forss och Niklas Krog. Den handlar om Turk och Timotej som under en eftermiddag mitt i julrushen möts över en reakorg inne på NK. Deras vägar fortsätter att korsas tack vare en hallonröd halsduk och trots att de lever så olika liv och har så olika åsikter, kan de inte släppa varandra. Eftermiddagen övergår i kväll och så tillslut till natt. En natt där känslor och tankar utbyts i mörkret. En natt där deras liv kommer att förändras helt.
 
Jag sträckläste boken och njöt av den historia som växte fram allt eftersom jag vände blad. Den utspela sig under mindre än ett dygn, vilket gör den väldigt intensiv, men också man verkligen lever sig in i boken och helt enkelt inte kan lägga ifrån sig den.
 
Köp den och ge bort i julklapp - men låna den sedan ur bokhyllan du också och njut av en natt fylld med ungdomens alla känslor, tankar och kärlek!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------
Recenserades i julbloggen, november 2012.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0